Skip to content

Asianajotoimisto ACTAS Oy etsii lakimiestä Tampereelle

Olemme pirkanmaalainen asianajotoimisto, ja tarjoamme laadukasta oikeudellista apua yksityishenkilöille ja pk-yrityksille asiantuntevasti, joustavasti ja inhimillisellä otteella kohta 50 vuoden kokemuksella. Arvostamme työntekijän yritteliäisyyttä, palvelualttiutta ja halua kehittää omaa osaamistaan. Meille on tärkeää, että asiakkaidemme toimeksiannot tulevat hoidetuksi laadukkaasti asiakkaidemme etua ajatellen.

Etsimme nyt tiimimme asianajajaa tai lupalakimiestä toistaiseksi voimassa olemaan työsuhteeseen hoitamaan erityisesti oikeudenkäyntejä. Edellytämme erinomaista suomen ja hyvää englannin kielen taitoa. Arvostamme kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja oma-aloitteisuuteen. Hyvät vuorovaikutustaidot ja laadukkaat kirjelmät ovat työssämme välttämättömiä.

Meille on kuitenkin tärkeintä, että tulet omana itsenäsi ja haluat kehittyä. Tarjoamme tarvittaessa tukea toimeksiantojen hoitamiseen ja keskustelemme mielellämme toimeksiantoihin liittyvistä kysymyksistä toimiston sisällä. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, asiantuntevan ja rennon työyhteisön sekä mahdollisuuden kehittyä haluamalleen osaamisalueelle. Hakemukset palkkatoiveineen pyydämme lähettämään 15.11.2021 klo 17.00 mennessä sähköpostitse info@actas.fi.