Skip to content

Avoin työpaikka, juristi Tampereelle

Olemme pirkanmaalainen asianajotoimisto, ja tarjoamme laadukasta oikeudellista apua yksityishenkilöille ja pk-yrityksille asiantuntevasti, joustavasti ja inhimillisellä otteella yli 50 vuoden kokemuksella. Arvostamme työntekijän yritteliäisyyttä, palvelualttiutta ja halua kehittää omaa osaamistaan sopivan rennolla otteella. Meille on tärkeää, että asiakkaidemme toimeksiannot tulevat hoidetuksi laadukkaasti asiakkaidemme etua ajatelleen.

Etsimme nyt tiimiimme asianajajaa tai lupalakimiestä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen hoitamaan erityisesti oikeudenkäyntejä sekä perhe- ja perintöoikeudellisia toimeksiantoja. Edellytämme erinomaista suomen ja hyvää englannin kielen taitoa. Arvostamme kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja oma-aloitteisuuteen. Hyvät vuorovaikutustaidot ja laadukkaat kirjelmät ovat työssämme välttämättömiä. Työ edellyttää satunnaista matkustusvalmiutta.

Meille on kuitenkin tärkeintä, että tulet omana itsenäsi ja haluat kehittyä. Tarjoamme tarvittaessa tukea toimeksiantojen hoitamiseen ja keskustelemme mielellämme toimeksiantoihin liittyvistä kysymyksistä toimiston sisällä. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, asiantuntevan ja rennon työyhteisön sekä mahdollisuuden kehittyä haluamalleen osaamisalueelle. Työ alkaisi 1.5.2023 tai sopimuksen mukaan. Hakemukset palkkatoiveineen pyydämme lähettämään sähköpostitse info@actas.fi 28.2.2023 mennessä.