Skip to content

Yrityksille

Uskomme, että monet yritykset pohtivat toiminnassaan oikeudellista asiantuntemusta vaativia kysymyksiä – sopimustensa tarkoituksenmukaisimpia muotoiluja tai esimerkiksi työsuhdeasioiden oikeaoppisia menettelytapoja (lue lisää esimerkiksi työnantajan oikeudesta lukea työntekijän sähköposti, koeajan tarkoituksesta, määräaikaisen työsopimuksen käyttömahdollisuuksista sekä työsuhteen päättämisestä).  Näissä asioissa on mahdollista kääntyä myös kokeneiden asiantuntijoiden apuun.

Yritysjuridiikka

Paneudumme mielellämme haastaviin yritysjuridiikan kysymyksiin. Erikoisosaamista meiltä löytyy muun muassa konkursseista ja yrityssaneerauksista, vahingonkorvausoikeudesta, yhtiö- ja sopimusoikeudesta sekä työoikeudesta.  Lakimiesten erityisasiantuntemus on mainittu henkilöstön esittelysivulla. Olemme avustaneet pieniä ja keskisuuria yrityksiä monilta eri toimialoilta ja tunnemme siten erityisesti yhtiöoikeudelliset ongelmat sekä monien toimialojen erityisongelmia.

Yritykset hyödyntävät asianajotoimiston palveluja parhaiten aloittamalla asiakassuhteen jo silloin, kun isompia ongelmia ei ole. Tutustuttuamme ns. rutiiniasioissa yritykseen, olemme huomattavasti valmiimpia toimiin silloin, kun on kysymys vakavammista ongelmista.

Kampanjat ja jäsenalennukset

Tarjoamme 31.12.2020 asti yrityksille kiinteähintaista sopimushuoltopakettia. Tähän kampanjaan on mahdollista perehtyä tarkemmin täällä.

Toimistomme on Suomen yrittäjät ry:n ja Pirkanmaan yrittäjät ry:n jäsen. Annamme  yritystä koskevissa asioissa maksutonta puhelinneuvontaa Pirkanmaan Yrittäjät ry:n jäsenyrityksille. MTK Satakunnan jäsenet saavat maksutonta puhelinneuvontaa sekä 10 %:n (max 150 €, sis. alv) alennuksen palkkiosta maa- ja metsätalouteen liittyvissä asioissa.