Skip to content

Yrityksen oikeushuolto

Kysyisittekö asianajajalta neuvoa yrityksen oikeusasioissa, mutta ette tiedä, paljonko se maksaa? Oletteko ajatelleet, kuinka kalliiksi asia voi tulla, jos ette kysy asiantuntijan neuvoa?

Voiko asianajotoimistolta saada neuvoa niin, että hinnan tietää etukäteen? Kyllä. Tarjoamme kunkin yrityksen tarpeisiin sovitettua ja oikeusriitoja ehkäisevää neuvontapakettia kiinteään 350 euron hintaan (+ alv). Jos haluatte kirjallisen lausunnon, niin hinta on 500 euroa (+alv).

Neuvontapaketti voidaan sopia ulotettavaksi esimerkiksi yrityksen yhtiöasiakirjoihin, työsopimuksiin tai osto- ja myyntitoimintaa määrittäviin sopimuksiin.  Tavoitteena on tunnistaa ja kartoittaa sopimuksiin sisältyviä riskejä ja väärinkäsityksiä, jotta mahdolliset sopimusperusteiset riidat voitaisiin välttää. Otamme neuvontatyössämme huomioon lainsäädännön vaikutukset yrityksen toimintaan ja pyrimme siihen, että sopimukset palvelevat yrityksen toimintaa tehokkaasti ja täsmällisesti. Tämä tarkoittaa samalla sitä, että yrityksessä työ voidaan kohdistaa tuottavaan toimintaan, eikä aikaa, vaivaa ja rahaa tarvitse kuluttaa oikeudenkäynteihin.

Neuvontapakettiin sisältyy yleensä alkuneuvottelu joko toimistossamme tai etäyhteydellä, perehtyminen asiakkaan oikeussuhteelle asettamiin tavoitteisiin ja mahdollisiin asiakirjoihin sekä niiden arviointi. Kirjallisen lausunnon yhteydessä annamme tarvittaessa myös oman sopimuspohjamme. Oikeudelliset sopimus- tai muut asianosaissuhteet ovat moninaisia, eikä yksiselitteistä tarkastuskaavaa ole mahdollista antaa tilanteeseen tutustumatta.

Kirjallisen lausunnon sisältö:

  1. Lausunnon kohteena olevan oikessuhteen analysointi.
  2. Asiakkaan tarkoitukset ja tavoitteet.
  3. Oikeussuhteen ongelmien ja riskien arviointi
  4. Yhteenveto

Tämä tarjous on voimassa 31.12.2022 asti. Lisätietoja tarjouksesta antaa asianajaja Risto Tuori.