Skip to content

Tarjoamme yrityksille sopimushuoltoa kiinteään hintaan

Asianajotoimisto ACTAS Oy käynnistää joulukuussa yritysten sopimushuoltoa koskevan kampanjan. Tarjoamme kunkin yrityksen tarpeisiin sovitettua ja oikeusriitoja ehkäisevää neuvontapakettia kiinteään 400 euron (+ alv) hintaan. Neuvontapaketti voidaan sopia ulotettavaksi esimerkiksi yrityksen yhtiöasiakirjoihin, työsopimuksiin tai osto- ja myyntitoimintaa määrittäviin sopimuksiin.  Tavoitteena on tunnistaa ja kartoittaa sopimuksiin sisältyviä riskejä ja väärinkäsityksiä, jotta mahdolliset sopimusperusteiset riidat voitaisiin välttää. Otamme neuvontatyössämme huomioon lainsäädännön vaikutukset yrityksen toimintaan ja pyrimme siihen, että sopimukset palvelevat yrityksen toimintaa tehokkaasti ja täsmällisesti. Tämä tarkoittaa samalla sitä, että yrityksessä työ voidaan kohdistaa tuottavaan toimintaan, eikä aikaa, vaivaa ja rahaa tarvitse kuluttaa oikeudenkäynteihin.

Yritysten sopimushuoltoa koskevaan neuvontapakettiin sisältyy alkuneuvottelu joko toimistossamme tai puhelimitse, huollettavien sopimusten haluttujen päämäärien selvittäminen yhdessä yrityksen kanssa sekä asiakirjojen arviointi ja muutosehdotusten antaminen yritykselle kirjallisen raportin muodossa, tarvittaessa annamme myös oman sopimuspohjamme.

Tarjousta on jatkettu 31.12.2021 saakka. Lisätietoja oikeushuoltokampanjasta